نظرات ارسالی
|
فرستنده:سروش
1393/02/10
|
***آموزش تبديل عکس به متن!***
براي شروع ابتدا وارد http://www.photo2text.com/ شويد.
حالا مانند تصوير زير روي Browse کليک نموده و عکس خود را از روي سيستم انتخاب نماييد.
سپس بر روي گزينه ي Submit کليک نماييد.
حالا يک نام دلخواه انتخاب نماييد و سپس بر روي Submit کليک نماييد.
اکنون عکس شما تبديل به متن شده است و شما مي توانيد با کليک بر روي Download Now آن را دريافت نماييد.
همچنين اگر مايل باشيد ، مي توانيد تغييراتي را بر روي متن خود قبل از دانلود آن انجام دهيد.
اين تغييرات شامل تغيير کاراکتر هاي متن شما و ميزان کم يا زياد بودن تعداد کارکترها مي باشدکه پس از اعمال تغييرات کافيست چند ثانيه صبر کنيد تا فايل شما آماده شود و سپس آن را دانلود نماييد.
پس از دريافت فايل،آن را با برنامه ي Notepad باز نماييد.درصورتي که متن را به صورت به هم ريخته مشاهده کرديد کافيست فونت برنامه ي Notepad را به Courier New و يا Lucida Consol تغيير دهيد و تيک گزينه ي wordwap را از تب Fonts برداريد.
|
فرستنده:سروش
1393/02/09
|
25 پسورد پرکاربرد دنيا کدامند؟
بسياري بر اين باورند که با افزايش اهميت حريم خصوصي فضاي آنلاين و مطرح شدن هر چه بيشتر اين موضوع، کاربران نسبت به انتخاب کلمه عبور و يا پسورد سيستمهاي خود سختگيرتر شدهاند و سعي ميکنند با احتياط بيشتري به فضاي آنلاين وارد شوند. در حالي که اينگونه نيست و براساس پژوهشهاي انجام گرفته در مورد کلمات عبور انتخابي، رفتارهاي امنيتي کاربران نسبت به گذشته تغيير چنداني پيدا نکرده و مردم همچنان از همان کلمات عبور ساده براي وارد شدن به حساب کاربري خود يا لاگين کردن به تبلت و گوشي هوشمندشان استفاده ميکنند.
ليست ارائه شده در اين خبر توسط مرکز تحقيقاتي SplashData ارائه شده است و شامل مجموعهاي از پسوردهاي هک شده در سال گذشته ميلادي است و جالب است بدانيد که نخستين کلمه عبور انتخابي ناايمن همان 123456 خودمان است که بسياري از کاربران براي سهولت به خاطر سپردن، آن را انتخاب ميکنند.
ليست زير حاوي 25 پسورد متداول و ناايمن سال 2013 است:
123456
Password
12345678
Qwerty (در واقع همان دکمههاي پشت سر هم رديف اول هر کيبورد است)
Abc123
123456789
1111111
1234567
Iloveyou
Adobe123
123123
Admin
1234567890
Letmein
Photoshop
1234
Monkey
Shadow
Sunshine
12345
Pasword1
Princess
Azerty
Trustno1
000000
اما يک پسورد ايمن چه مشخصاتي بايد داشته باشد؟
يک کلمه عبور ايمن مشخصات زير را دارد:
حداقل از هشت کاراکتر تشکيل شده است.
شامل نام کاربري، نام واقعي و يا نام شرکت شما نباشد.
شامل يک کلمه کامل نباشد.
با کلمات عبور قبلي شما کاملا فرق داشته باشد.
شامل حروف بزرگ، حروف کوچک، عدد، علائم و فاصله يا Space باشد.
روشهاي به خاطر سپردن کلمات عبور دشوار
يک عبارت معني دار را تبديل به کلمه عبور نماييد: براي نمونه عبارت My son s birthday is 12 December, 2004 (به معناي تولد پسر من 12 دسامبر 2014 است) را به اين صورت بنويسيد: Mi$un s Brthd8iz 12124.
از بازي يا سرگرمي مورد علاقه خود کلمه عبور بسازيد: مثلا عبارت I love to play badminton (به معناي من بدمينتون بازي کردن را دوست دارم) را اينگونه بنويسيد: ILuv2PlayB@dm1nt()n
البته روشهاي مبتکرانه ديگري هم براي نوشتن پسورد وجود دارد که هر شخص براي خود انتخاب ميکند. نظر شما چيست؟ آيا شيوه خاصي را براي ساختن پسوردهاي خود در پيش ميگيرد؟
|
فرستنده:سروش
1393/02/09
|
**آشنايي با GPS و نحوه استفاده از آن در تلفن همراه***
GPS يکي از بهترين تکنولوژي ها موجود در دنيا است، که سخت افزار آن بر روي گوشي هاي هوشمند قرار گرفته شده است و ما در اين گزارش قصد معرفي کامل آن را داريم.
شما براي مسيريابي و موقعيت يابي از چه روشي استفاده مي کنيد؟ از نقشه هاي مکتوب يا پرس و جو، روش هاي ذکر شده در دنياي فناوري و تکنولوژي منسوخ شده اند. امروزه در سراسر جهان براي مسير يابي از (GPS) يا همان سيستم موقعيت ياب جهاني استفاده مي شود، اطلاعات ارائه شده توسط اين فناوري بسيار دقيق و قابل اعتماد است. البته سيستم هاي موقعيت ياب ديگري هم وجود دارد که مهم ترين آن ها عبارت اند از: سيستم گلوناس دولت روسيه و سيستم گاليله اتحاديه اروپا. براي مسيريابي با استفاده از سيستم موقعيت ياب جهاني نياز به يک فرستنده و يک گيرنده امواج ماهواره اي است، در اين ارتباط ماهواره هاي موجود در فضا وظيفه ارسال اطلاعات و موقعيت ها را دارند، امروزه اکثر گوشي هاي جديد مجهز به سيستم گيرنده GPS هستند و تلفن همراه شما مي تواند نقش گيرنده اطلاعات ماهواره را براي مسيريابي داشته باشد. در اين گزارش قصد تشريح کامل فناوري GPS و نحوه استفاده از آن با نرم افزارهاي جانبي را داريم، براي آشنايي کامل با اين مباحث ادامه گزارش را مطالعه کنيد.
GPS چيست:
GPS يعني سيستم موقعيت ياب جهاني، كه از يک شبكه 24 ماهواره اي در مدار زمين تشكيل شده است، درارتفاع 20000 کيلومتري از سطح زمين قرار دارند. هـدف اصـلي و اولـيـه از طـراحـي GPS ، اهـداف نـظامـي بـوده امـا از ســال 1980 به بـعــد بـراي اسـتـفاده هاي غــير نـــــظامي نيز در دسترس قرار گرفت. GPS در تمام شرايط به صورت 24 ساعته و در تمام دنيا قابل استفاده است و هيچ گونه بهائي بابت اين خدمات اخذ نمي شود.
GPS چطور كارمي كند؟
ماهواره هاي GPS هر روز دو بار در يک مدار دقيق دور زمين مي گردند و سيگنال هاي حاوي اطلاعات را به زمين مي فرستند. GPS بر اساس زمان مقايسه، زمان ارسال و دريافت سيگنال توسط يک ماهواره كار مي كند . اختلاف زمان مشخص مي كند كه گيرنده GPS چقدر از ماهواره دور است. حال با انداره گيري مسافت از چند ماهواره گيرنده GPS مي تواند موقعيت كاربر را مشخص نموده حتي روي نقشه الكترونيكي نمايش دهد. يک گيرنده GPS بايستي حداقل سيگنال هاي 3 ماهواره را براي تعيين دقيق 2 موقعيت (طول و عرض جغرافيايي) يک شي دريافت نمايد و سيگنال هاي 4 ماهواره يا بيشتر مي تواند 3 موقعيت (طول و عرض جغرافيايي و ارتفاع) را نشان دهد.همچنين از GPS مي توان براي اندازه گيري سرعت، جهت يابي، جستجو، مسافرت طولاني ، رفتن به مقصد و ... نيز استفاده كرد .
معرفي بهترين برنامه موجود براي مسيريابي:
نرم افزارهاي متعددي براي مسيريابي آفلاين وجود دارد، اما بهترين نرم افزار موجود براي مسيريابي در گوشي هاي هوشمند نرم افزار Sygic: GPS Navigation است. اين برنامه با ارائه نقشه هاي جامع و گرافيکي همراه با زوم بالا مي تواند بهترين امکانات ممکن را براي شما فراهم کند. ويژگي اصلي نرم افزار در سخنگو بودن آن است، يعني مي توانيد مسير مورد نظر را وارد برنامه کنيد و برنامه با صداي فارسي شما را راهنمايي کند. فايده ي همچنين ويژگي اين است، که راننده مي تواند در هنگام رانندگي بدون توجه به نقشه از راهنمايي هاي صوتي برنامه استفاده کند. نرم افزار معرفي شده هم اکنون بيش از 30 ميليون کاربر در سراسر جهان دارد. شايد تنها عيب موجود در برنامه حجم بالاي آن است که به خاطر کيفيت گرافيکي و وضوح صدا برنامه است.
از ويژگي هاي اصلي آن مي توان به موارد زير اشاره کرد :
نمايش نقشه ي شهرهاي مختلف با کيفيت عالي
نمايش نقشه شهرها و مکان ها به صورت سه بعدي
نمايش نام خيابانها و کوچه ها و هشدارهاي ترافيکي
نمايش دوربين هاي سرعت و اخطار در مورد سرعت غيرمجاز
هشدار دهي در مورد تغيير حد سرعت مجاز در هر محدوده
سه حالت نمايش مسير
علامت گذاري مکانهاي مورد علاقه
قابليت ذخيره سازي نقشه ها بر روي دستگاه
قابليت آپديت رايگان و سريع نقشه ها
قابليت افزودن دوستان به روي نقشه
راهنماي مسير به طور صوتي و راهنماي گويا به زبان فارسي
مسير يابي به صورت صوتي
امکان جست و جو به صورت فارسي و فينگليش
نمايش بسياري از رستوران ها ، پمپ بنزين ها ، پارک ها ، بيمارستان ها و مدرسه ها
قابليت اجرا برروي تبلت ها
|
فرستنده:سروش
1393/02/09
|
***پنج ويژگي براي بهبود عملکرد گوشي هوشمند***
اگر از جمله طرفداران سيستمعامل اندرويد هستيد، بهتر است بدانيد که اين سيستم عامل از هر لحاظ جزو متنوعترينها به شمار ميآيد.
براي بهبود عملکرد اين دستگاهها بايد به چند نکته توجه داشته باشيد.
?. عمر باتري را بيشتر کنيد
طول عمر باتري يک تبلت يا گوشي هوشمند به فاکتورهاي مختلفي بستگي دارد که بيشتر آنها از کنترل شما خارج هستند؛ سايز باتري، سيستم عامل و غيره. اما تنظيماتي نيز وجود دارد که تغيير آنها تاثير شگرفي بر طول عمر باتري خواهد داشت.
مهمترين مصرف کننده باتري، صفحه نمايش تبلت يا گوشي هوشمند است که ميتوانيد با تنظيم نور صفحه، بر طول عمر باتري تاثير بگذاريد. با کمي نور صفحه کمتر، طول عمر باتري افزايش پيدا ميکند.
اگر از تبلت يا گوشي هوشمند خود در نور مستقيم آفتاب استفاده نميکنيد، واقعا احتياجي نداريد که نور صفحه را به حداکثر برسانيد. به طور متوسط، ?? درصد مقدار نور حداکثر براي يک تبلت کافي است.
همچنين خاموش کردن گزينههايي مانند "Bluetooth" و "location access" در حالتي که از آنها استفاده نميکنيد نيز به افزايش طول عمر باتري کمک ميکنند.
?. يک برنامه "file manager"نصب کنيد
يکي از برتريهاي اندرويد به اپل اين است که شما ميتوانيد مستقيما به فايلهاي سيستم خود دسترسي داشته باشيد و يکي از بهترين برنامهها براي اين کار، برنامه "ES File Explorer" است. اين اپليکيشن به شما امکان دسترسي به تمام فايلها، فولدرها و ديگر اطلاعاتي را که روي حافظه تبلت و کارت حافظه ذخيره شدهاند، ميدهد.
وقتي تعداد فايلهايي که روي تبلت ذخيره کردهايد، زياد باشد، اين برنامه به شدت به کمک شما خواهد آمد و شما براي هر کار لازم نيست مدت زمان طولاني به دنبال يک فايل به خصوص بگرديد.
?. ويجتهاي "HD" نصب کنيد
تبلتها و گوشيهاي اندرويد به طور دلخواه قابل تغيير هستند درحقيقت يکي از دلايل منعطف بودن تبلتها و گوشيهاي اندرويد ويجيتهاي آنها به شمار ميآيد. ويجتها راهي هستند تا شکل و شمايل تبلت خود را به دلخواه تغيير دهيد و ويجتهاي اچ دي (HD) به شما امکان ميدهند تا تصاويري با کيفيت بهتر و جذابتر داشته باشيد.
با ويجتهاي اچ دي، ميتوانيد يک ساعت ديجيتال و پيش بيني آب و هوا را در صفحه اصلي داشته باشيد. همچنين ميتوانيد يک ميانبر براي برنامههاي مختلف مانند واي فاي، نور صفحه و غيره بوجود بياوريد.
ويجتها ويژگي منحصر به فردي هستند تا شما بتوانيد شکل و شمايل تبلت و گوشيهوشمند خود را از ديگران متمايز کنيد.
?. تبلت خود را امن کنيد
يکي از مضرات داشتن يک سيستم عامل متن باز مانند اندرويد، اين است که اين سيستم عامل درها را براي ورود بدافزارها باز ميکند. صادقانه بايد گفت که امکان آلودگي به بدافزار در گوشيهاي اندرويد از تبلتهاي آن بيشتر است اما احتياط حکم ميکند که يک آنتي ويروس مناسب روي تبلت خود نصب کنيد.
آنتي ويروس "AVG" و "AVAST" رايگان هستند و سپر محافظتي مناسبي را ايجاد ميکنند. همچنين ويژگي ضد سرقت اين آنتي ويروسها نيز به شدت مفيد و قابل استفاده است. اين اپليکيشنها داراي ويژگي قفل از راه دور و پاک کردن اطلاعات نيز هستند.
?. ويژگي "3DMark" را اجرا کنيد
بازيهاي موبايل در سالهاي اخير رشد چشمگيري در کيفيت و کميت داشتهاند. اگر اهل بازيهاي سه بعدي و سنگين هستيد، بد نيست اطلاعاتي داشته باشيد که کدام بازي به درد تبلت شما ميخورد و کدام يک از سطح گرافيک دستگاه شما بالاتر است. ويژگي "3DMark" در اين مورد به شما کمک فراواني ميکند.
|
فرستنده:سروش
1393/02/09
|
***نشانه هاي غير قابل انکار افراد دروغگو را بشناسيد!***
آيا چشمهاي فرد دروغگو موقعيت خطيرش را نشان ميدهد؟ آيا حرکت سريع دستها يا چرخش چشمها به اينسو و آنسو نشانههاي غيرقابل انکاري است که از دروغگو خبر ميدهند؟ پاسخ اين سوالها را از زبان روانشناس بخوانيد…
به گزارش دريچه فناوري اطلاعات باشگاه خبرنگاران ؛آيا مي دانستيد تمام مردم جهان به طور ميانگين روزي دو مرتبه دروغ مي گويند؟ برخي افراد ، دروغگوهاي خوبي نيستند و زود لو مي روند اما برخي ديگر دروغگوهاي قهاري هستند. حالا اگر دوست داريد بدانيد طرف مقابل تان در يک رابطه دروغ مي گويد يا راست؟اين گزارش را تا انتها بخوانيد. افراد دروغگو معمولا از نظر نوع رفتاري با يکديگر شباهت بسياري دارند که دانستن برخي از خصوصيات به ما کمک مي کند که تا حدودي انسان دروغگو را بشناسيم برخي از علائم و روشهايي که باعث شناخت دروغگو مي شود عبارتند از:
1- چشمان کساني که دروغ مي گويند يا بازتر از حد معمول است يا دائما چشمهاي آنان به نقاط مختلف حرکت مي کند. در عين حال آنها معمولا از نگاه مستقيم به شما پرهيز مي کنند و سعي مي کنند مستقيما به شما نگاه نکنند.
2- گاهي اوقات افراد دروغگو بخشي از صورت يا دهانشان را هنگام حرف زدن مي پوشانند.
3- وقتي از آنها سوال مي شود ؛ دماغ يا گوششان را به حالت عصبي مي خارانند.
4- فرد دروغگو معمولا هنگام حرف زدن حرکت اضافي زيادي از خود بروز مي دهد.
5- در هنگام حرف زدن زياد تپق مي زنند و اشتباهات فراوان گفتاري را سعي مي کنند به گونه اي بپوشانند.
6 آنها هميشه کلي گويي مي کنند و بارها اين کليات را تکرار مي کنند و با اين کار تلاش مي کنند تا خودشان را قانع کنند.
7- آنها سعي مي کنند به گونه اي گيج و مبهم سخن بگويند و با اين کار به شما اجازه نمي دهند تا حرفهاي آنان راتجزيه کنيد.
8- هنگامي که سعي داريد در مورد موضوع مورد بحث از آنها سوال کنيد بلافاصله موضوع بحث را عوض مي کنند.
9- حتي سوال شما را متوجه شوند چنين وانمود مي کنند که سوال شما را نشنيده اند و با اين کار به بحث خاتمه مي دهند.
10- اگر مي خواهيد مطمئن شويد که او دروغ گفته است چند روز بعد راجع به موضوعي که در مورد آن دروغ گفته است از او سوال کنيد تا برايتان يک داستان با مطالب متفاوت تعريف کند.
11- اگر قدري به صحبت آنها شک کنيد شما را متهم به بي اعتمادي مي کند و خيلي سريع با اين کار به بحث خاتمه مي دهد.
12- آدم هاي دروغگو معمولا پر حرف هستند و در مورد هر چيزي اظهار نظر مي کنند.
13- افراد دروغگو معمولا کساني هستند که در زندگي شخصي يا خانوادگي دچار مشکل هستند. پس در موردحرفهاي چنين افرادي بيشتر دقت نماييد.
14- تن صداي افراد دروغگو در هنگام دروغ گفتن معمولا بالاتر از حد طبيعي است.
15- خنده هاي بي دليل و بي گاه در هنگام صحبت کردن يکي ديگر از علائم بارز افراد دروغگو است
16- آدمهاي دروغگو هميشه سعي مي کنند حرفهاي زيبا و جذاب به زبان بياورند و با اين کار مي خواهند امکان کشف حقيقت را از ما سلب کنند.
نکته پاياني اين که اگر چه که شايد افراد دروغگو در کوتاه مدت بتوانند حقيقت را از ديگران پنهان کنند اما زمان آنها را رسوا خواهد کرد. و هيچ وقت حقيقت پنهان نخواهد ماند, اگرچه شايد مدت زمان طولاني پنهان بماند !!!
|
فرستنده:سروش
1393/02/09
|
چگونه در هواي سرد از گوشي خود محافظت کنيم؟
اگر در دماي بسيار سرد گوشي شما خاموش شد، تا قبل از وارد شدن به مکان گرم تر اقدام به روشن کردن گوشي خود نکنيد. گوشي هاي هوشمند براي کار در دماي بسيار سرد ساخته نشده اند، اما از آنجايي که امروزه اين دستگاه ها جزء جدا ناپذير زندگي روزمره ما شده اند شايد اشاره به چند نکته حفاظتي از آنها از سرما خالي از لطف نباشد.
اگر در دماي بسيار سرد گوشي شما خاموش شد، تا قبل از وارد شدن به مکان گرم تر اقدام به روشن کردن گوشي خود نکنيد.
گوشي هاي هوشمند براي کار در دماي بسيار سرد ساخته نشده اند? اما از آنجايي که امروزه اين دستگاه ها جزء جدا ناپذير زندگي روزمره ما شده اند? شايد اشاره به چند نکته حفاظتي از آنها از سرما خالي از لطف نباشد.در اين مقاله به چند نکته براي محافظت از گوشي همراه در هواي سرد اشاره مي کنيم.
استفاده از صفحه لمسي گوشي در هواي سرد
عملکرد صفحه هاي لمسي گوشي هاي هوشمند و تبلت ها به اين گونه است که براي فعال شدن، به ميزان رسانا بودن انگشت فرد بستگي دارد و همچنين يک لايه عايق مانند روي اين صفحات از به جا ماندن اثر انگشت به هنگام لمس کردن و ضربه زدن جلوگيري مي کند. هم اکنون در بازار دستکش هاي زمستانه ارزان قيمتي وجود دارد که نوع پارچه استفاده شده نوک انگشتان در آنها قابليت رسانايي جريان الکتريکي داشته و به شخص کمک مي کند که بدون درآوردن دستکش از گوشي هوشمند خود استفاده کند. راه حل ديگر استفاده از قلم هاي کوچک و سبک مخصوص است که شايد کاربردي تر از دستکش هاي پشمي رسانا باشد چون کار با دگمه هاي صدا و تايپ کردن از اين طريق راحت تر است.
چه بر سر گوشي هاي يخ زده مي آيد؟
بعضي از شرکت هاي سازنده گوشي هاي هوشمند کم ترين دماي قابل تحمل توسط گوشي را در ليست ويژگي هاي محصول خود قيد مي کنند. مثلا آيفون 5 اس زمانيکه خاموش است درجه حرارت بين 4- تا 113 درجه فارنهايت را تحمل مي کند اما زمانيکه دستگاه روشن مي شود اين رنج بسيار محدودتر مي شود. شرکت اپل کمترين دما براي استفاده از گوشي را 13 درجه فارنهايت پيشنهاد داده است. کمترين دماي قابل تحمل ديگر گوشي ها بسيار کمتر از آيفون 5اس است و حتي بعضي از آنها در دماي4- هم کار مي کنند.
زمانيکه باتري ليتيومي گوشي در برابر دماي سرد قرار مي گيرندکيفيت کارکرد آن پايين مي آيد. باتري گوشي هاي هوشمند هنگام سرما به سرعت خالي مي شود حتي زمانيکه به طور کامل شارژ شده باشند. البته اين مشکل موقتي است و با وارد شدن به دماي عادي عملکرد گوشي هم عادي مي گردد.
جرمي کواترسکي متخصص تعمير گوشي هاي همراه پيشنهاد مي کند که اگر در دماي بسيار سرد گوشي شما خاموش شد1 تا قبل از وارد شدن به مکان گرم تر اقدام به روشن کردن گوشي خود نکنيد و همچنين اجازه دهيد قبل از ريستارت کردن مدت زماني بگذرد و اجزا داخلي گوشي گرم تر شود. اگر زود هنگام گوشي خود را روشن کنيد1 دستگاه آسيب بيشتري مي بيند. البته به گفته کوارتسکي فقط باتري نيست که در دماي سرد اسيب مي بيند. گوشي هاي هوشمند از قطعات الکتريکي ظريف و حساس زيادي تشکيل شده است مانند اسکرين هاي LCD که در دماهاي غير طبيعي بد عمل مي کند و آسيب مي بيند.
صفحه گوشي هاي هوشمند در سرماي شديد حساس تر شده و در مقابل ضربه آسيب پذير تر مي شود به خصوص اگر از قبل نيز داراي ترک و يا مشکل ديگري باشد. گزارش هايي مربوط به شکستن شيشه و يا قاب آيفون در دماي بسيار سرد در فنلاند به دست آمده است. در اين کشور بالاترين دماي هوا در زمستان ? درجه سانتي گراد است. نمايندگي خدمات مشتريان به شهروندان فنلاندي هشدار داده است که گوشي هاي هوشمند شان ممکن است در دماي اين کشور با مشکل روبرو شود.
از يخ زدن گوشي خود جلوگيري کنيد
اگر مي خواهيد از يخ زدن گوشي خود جلوگيري کنيد سعي کنيد از رها کردن آنها در مکان هاي سرد مانند داخل خودروي پارک شده اجتناب کنيد. سعي کنيد گوشي را در جيب لباس خود و نزديک خود نگه داريد تا دستگاه از بدن شما دما دريافت کند. اگر مجبور هستيد گوشي خود را جايي بگذاريد? آن را خاموش کنيد.
قاب هايي هم وجود دارد که دماي مشخصي به دستگاه انتقال مي دهد و يا حتي دماي خود دستگاه را به آن برمي گرداند. قاب هايي نيز وجود دارد که دماي گوشي را در دماي شديد تنظيم مي کند.
همچنين اگر مثلا در زمان رانندگي و يا موقعيت هاي خاص ديگر به گوشي همراه خود احتياج مبرمي داريد? حتما يک منبع شارژ گوشي با خود همراه داشته باشيد.
|
فرستنده:سروش
1393/02/09
|
***مديريت کامل پسوردهايتان با LastPass***
اگر براي مديريت پسوردهايتان به مرورگرتان تکيه و اعتماد کرده ايد و اگر هنوز براي ذخيره سازي پسوردهايتان از روش هاي قديمي نظير ذخيره سازي درون فايل هاي متني استفاده ميکنيد ، بايد بدانيد که شما لطف بزرگي در حق هکرها و دزدها ميکنيد!
اگر براي مديريت پسوردهايتان به مرورگرتان تکيه و اعتماد کرده ايد و اگر هنوز براي ذخيره سازي پسوردهايتان از روش هاي قديمي نظير ذخيره سازي درون فايل هاي متني استفاده ميکنيد ، بايد بدانيد که شما لطف بزرگي در حق هکرها و دزدها ميکنيد!
در دنياي اينترنت خطرناک امروز بايستي براي ذخيره سازي هرگونه اطلاعاتي از نرم افزارهاي امن و کدگذاري شده استفاده نماييد. LastPass نرم افزاري امن که مورد تاييد اکثر تمامي وبسايت هاي معتبر نرم افزاري است که مخصوص نگهداري امن اطلاعات نظير پسوردها و يوزرنيم ها مي باشد.
اين نرم افزار ضمن اينکه توانايي کامل در زمينه ذخيره سازي امن پسوردها دارد ، ميتواند فرم هاي ورود را به طور خودکار پر نمايد. اين نرم افزار برروي تمامي مرورگرهاي محبوب نظير Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Opera و Safari قابل اجراست و اين امکان وجود دارد که تمامي اطلاعات ذخيره شده و تنظيم شده درون نرم افزار برروي تمامي مرورگرها قابل اجرا باشد. اين نرم افزار ضمن نگهداري کاملاً امن پسوردها ميتواند فضايي جهت نگهداري و نوشتن متن هاي سري را در اختيار کاربر قرار دهد.
نرم افزار براي حفظ اطلاعات کاربر از روش هاي کدگذاري پيشرفته استفاده مي نمايد که تمامي آنها مورد تاييد کارشناسان امنيت مي باشد. جلوگيري از دسترسي key-loggerها به اطلاعات ورودي درون سايت ها و حملات فيشينگ نيز از قابليت هاي امنيتي نرم افزار محسوب مي گردد. قابليت پشتيبان گيري و بازگرداني اطلاعات ذخيره سازي شده درون نرم افزار در مواقعي که کاربر قصد تغيير ويندوز را دارد يا به هر دليلي اطلاعاتشان را از دست داده است از ديگر امکانات نرم افزار محسوب مي گردد.
|
فرستنده:سروش
1393/02/09
|
***توصيه هاي حفاظتي هنگام استفاده از رايانه، اينترنت و تلفن***
1- هرگز تلفن همراه خود را در اختيار ديگران قرار ندهيد.
سيم کارت تلفن همراه به راحتي قابل کپيبرداري بوده و ديگري به راحتي ميتواند از سيمکارت و همچنين اطلاعات ذخيره شده در آن (شمارههاي ذخيره شده، پيغامها، قرارها و ... ) کپيبرداري نمايد.
از آنجا که اطلاعات ذخيره شده در دستگاه تلفن همراه، بخشي در حافظه دستگاه قرار ميگيرد، بايد همواره هنگام تعويض و فروش يا تعمير گوشي تلفن همراه، اطلاعات ذخيره شده در حافظه گوشي را پاک نماييد.
2- هرگز از تلفن همراه افراد ناشناس براي برقراري ارتباط خود استفاده نکنيد.
در بعضي مواقع ممکن است شما نياز فوري به برقراري تماس تلفني داشته ولي چون دستگاه تلفن خود را در اختيار نداشته يا امکان تماس با آن وجود ندارد، ممکن است از تلفن همراه ديگران استفاده کنيد. از آنجا که شماره تماس در حافظه تلفن همراه او ثبت ميگردد؛ لذا از تلفنهاي عمومي مخابرات استفاده کنيد، يا از تلفن همراه افراد مطمئن، کسبههاي ثابت و ... استفاده نموده و حتيالمقدور پس از تماس، شماره را حذف نماييد.
3- هرگز به مکالمات تلفني افراد ناشناس اعتماد نکنيد.
يکي از سريعترين و ارزانترين روشهاي جمعآوري اطلاعات تخليه تلفني است که برخي افراد با تقليد صدا، غصب عنوان مراکز دولتي و موجه، پوششهاي شغلي مختلف و ترفندهاي بسيار جالبي اقدام به کسب اطلاعات از ديگران مينمايند. مواظب باشيد، حتي برخي افراد حرفهاي نيز ممکن است فريب خورده و ناخواسته اطلاعات ارزشمندي را در اختيار تماس گيرنده قرار دهد.
4- هرگز منوي «بلوتوث» تلفن همراه را در حالت فعال قرار ندهيد.
يکي از امکانات انتقال اطلاعات به صورت بيسيم استفاده سيستم «بلوتوث» ميباشد. گوشيهاي جديد تلفن همراه داراي اين قابليت بوده و از اين طريق اطلاعات خود را مبادله ميکنند. در صورت فعال بودن اين قابليت در تلفن همراه، افراد ناشناس تا فاصله 50 متري از شما ميتوانند از اطلاعات دستگاه تلفن همراه شما بهرهبرداري کرده يا با ارسال ويروس گوشي شما را دچار مشکل کنند.
5- هرگز از تلفنهاي بيسيم در ارتباطات تلفني استفاده نکنيد.
فرکانس تلفنهاي بيسيمي اغلب توسط راديو موج FM-SW-AM و کانالهاي تلويزيوني قابل دريافت ميباشند؛ بنابراين، ديگران به ويژه همسايهها به راحتي ميتوانند، مکالمات تلفني شما را شنود کنند. به همين خاطر، هيچگاه سعي در استفاده بيسيمي نداشته باشيد. در صورت لزوم، مطالب سري و مهم خود را از اين طريق رد و بدل نکنيد.
6- هرگز شماره تلفن دوستان، آشنايان و همکاران خود را بر روي کاغذ باطله، روزنامه، پشت جعبه دستمال کاغذي و موارد مشابه يادداشت ننمائيد.
بارها مشاهده ميشود که افراد هنگام مکالمات تلفني شماره تلفن ديگران را بر روي روزنامه نوشته، نسبت به آن بيتوجه ميباشند. اين در حالي است که در صورت خارج شدن روزنامههاي باطله، اينگونه اطلاعات نيز خارج ميگردد.
توصيههاي حفاظتي در استفاده از رايانهها:
1- هرگز از رايانه خود به ويژه در محل کار، بدون رمز عبور (پسورد) استفاده نکنيد.
هميشه براي رايانه خود رمز عبور تعيين کرده و آن را طوري تنظيم نمائيد که در صورت عدم استفاده از آن به مدت (حداکثر) پنج دقيقه از شما اسم عبور درخواست نمايد. اين کار مانعي براي دسترسي ديگران به رايانه شما خواهد بود و تا حدودي امنيت سيستم شما را افزايش ميدهد.
2- هرگز از رمز عبور ساده و مشخص استفاده نکنيد.
سعي کنيد رمز عبورهاي سيستم خود را پيچيده و غيرقابل پيشبيني انتخاب کنيد. انتخاب رمز عبور با کارکترهاي زياد، با حروف و اعداد، حروف کوچک و بزرگ و يا انتخاب آن به زبان ديگر، ميتواند امنيت سيستم شما را افزايش دهد.
3- هرگز اطلاعات محرمانه خود را در فايلهاي آشکار و سهل الوصول قرار ندهيد.
فايلهاي محرمانه خود را ميتوانيد به صورت پنهان و در زير مجموعه فايلهاي سيستمي يا زير مجموعه ساير برنامههاي نصبي سيستم قرار دهيد تا به راحتي در اختيار افراد بيگانه قرار نگيرد. در غير اين صورت، احتمال دسترسي راحت به اينگونه فايلها همواره متصور است.
4- هرگز از کامپيوتري که داراي اطلاعات محرمانه و با اطلاعات خصوصي است، براي متصل شدن به اينترنت استفاده نکنيد.
هميشه در هنگام متصل شدن به اينترنت خطر سرقت اطلاعات، تخريب اطلاعات به صورت جدي وجود داشته و در صورت بيتفاوتي به اين مطلب خطرات جبرانناپذيري سيستم و اطلاعات شما را تهديد ميکند.
5- هرگز کامپيوتر خود را که حاوي اطلاعات محرمانه يا خصوصي است، جهت تعمير به افراد متفرقه و ناشناس ندهيد.
حتماً نسبت به تعميرکار کامپيوتر خود اطمينان حاصل نموده و سعي کنيد شخصاً هنگام تعمير حضور داشته باشيد.
6- هرگز قطعات آسيب ديده سيستم کامپيوتر خود را (مانند: هارد، فلاپي، سي دي و ... ) دور نياندازيد.
حتما اينگونه لوازم از کار افتاده را منهدم کرده و امکان بهرهبرداري مجدد را از آنها بگيريد. اغلب کامپيوترهاي مستعمل و از رده خارج شده داراي اطلاعات ارزشمندي است که در هنگام تعويض يا فروش بر اثر سهلانگاري در سيستمها باقي مانده است. همچنين امکان بازيافت اطلاعات از حافظههاي پاک شده سيستم وجود داشته و صرف پاک کردن يا فرمت کردن سيستم نميتوان از پاک شدن صددرصد آنها اطمينان داشت؛ بنابراين بعضي از افراد تصور ميکنند با پاک کردن هاردهاي مستعمل تمام اطلاعات آنها از بين رفته و ميتوانند آنها را دور ريخته يا به فروش برسانند.
7- هرگز به تماسهاي تلفني از طريق اينترنت اعتماد نداشته باشيد.
امروز اغلب تلفنهاي خارج از کشور توسط تماسهاي تلفني اينترنتي صورت ميگيرد که کارتهاي خدماتي آنها در همه جا قابل دسترس ميباشد. از آنجا که شرکتهاي خدمات اينترنت (آي- اس- پي) و کشورهاي سرويس دهنده (بک بن) توانايي استراق سمع تمامي مکالمات تلفني را دارند، استفاده از اين ارتباطات نيز ناامن و غيرمطمئن ميباشد.
8- هرگز از مشخصات اصلي خود در محيط اينترنت استفاده نکنيد.
در هنگام حضور افراد در خارج از کشور يکي از راههاي به دست آوردن اطلاعات از آنها، مراجعه به فضاي اينترنت ميباشد. در صورتي که مشخصات شما در يک سايت يا ايميل يا .... مشاهده گردد. اطلاعات با ارزشي نسبت به شما ميتواند به دست آيد.
9- هرگز از کامپيوتر مخصوص اينترنت براي کارهاي متفرقه استفاده ننمائيد.
در نظر داشته باشيد که مودم، پرينتر، اسکنر و بعضي از اجزاي داخلي کامپيوتر «آي- پي» پذير بوده و ميتواند اطلاعات خود را به آدرس برنامهريزي شده از طريق اينترنت ارسال کنند؛ بنابراين ممکن است نامهاي که تايپ کرده و پرينت گرفتهايد و حتي از کامپيوتر خود را که پاک کردهايد، بعد از آنکه به اينترنت متصل ميشويد، به آدرس برنامهريزي شده ارسال گشته بدون آنکه شما از آن مطلع گرديد.
10- هرگز نسبت به محافظت و نگهداري نسخه ذخيره اطلاعات (backup ) بيتفاوت نباشيد.
معمولاً به خاطر محافظت از اطلاعات و پيشگيري از تخريب آنها اقدام به تهيه نسخههاي ذخيره مينمايند. حفاظت و نگهداري اين نسخهها حتي از اطلاعاتي که در سيستمها نگهداري ميشوند با اهميتتر ميباشد؛ زيرا اين اطلاعات به صورت آماده و بدون دردسر ميباشند. سهلانگاري در نگهداري از اين نسخههاي ذخيره بعضاً معضلات جبرانناپذيري در بر خواهد داشت.
12- هرگز در مواقع غيرضروري سيستم خود را به شبکه اينترنت متصل ننمائيد.
اغلب در ارتباطات ليزلاين و شبکهاي، ارتباط اينترنتي به صورت پيوسته و شبانهروزي است. اما با توجه به تهديداتي که از اين طريق براي سيستم شما متصور است، در مواقعي که نيازي به ارتباط با اينترنت نداريد، آن را قطع نمائيد تا از گزند هکرها و جاسوسان اينترنتي و عوامل بيگانه در امان باشيد. هکرها توانائي فعالسازي ميکروفن و دوربين (وب کم) شما را بدون توافق با شما را دارند؛ لذا با توجه به متصل بودن بيمورد و طولانيمدت سيستم شما به اينترنت اينگونه خطرات همواره متصور است.
13-هرگز نسبت به تهيه نسخه ذخيره از اطلاعات درون رايانه خود مسامحه نکنيد.
رايانهها ابزار قابل اطميناني نيستند و همواره احتمال صدمه ديدن آنها متصور است؛ لذا هميشه سعي کنيد از اطلاعات داخل سيستم خود يک نسخه ذخيره داشته باشيد تا در صورت بروز هرگونه اختلالي اطلاعات شما در اختيارتان باشد.
14- هرگز به موارد شناخته نشده در اينترنت پاسخ ندهيد.
ايميلهاي ناشناخته يکي از موارد بوده که هرگز نبايد آنها را گشود، زيرا در مواردي با گشودن ايميل يا يک تصوير اينترنتي تروجاني از اين طريق وارد سيستم شما گشته و مراحل کار جاسوسي و نفوذ به سيستم شما را آغاز مينمايد يا پنجرههايي که در خلال کار با اينترنت به صورت ناخواسته ظاهر گشته يا درخواستهاي اشتراک در سايت، شما را ترغيب به دادن نام کاربر و نام عبور مينمايد که از اين طريق اطلاعات مربوط به رمز عبور شما را در اختيار گرفته و از آن بهرهبرداري کنند.
|
فرستنده:سروش
1393/02/09
|
***چگونه فلش مموري ويروسي را پاک کنيم؟***
اين روزها اگر اغراق نباشد ميتوان گفت که همراه هر فرد حداقل يک فلش مموري هم هست؛ حافظههايي که البته خيلي سريع هم ويروسي ميشوند.
به گزارش خبرنگار ارتباطات و فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اتصال يک فلش مموري آلوده برروي رايانه، تبلت، انواع LCDها، لپتاپ و يا حتي ضبط خودروي سواري شما ميتواند در زماني کوتاه سيستمتان را با مشکلات متعدد و گاه جدي مواجه کند. به همين دليل آشنايي با شيوه هاي پاکسازي فلش از ويروسها مي تواند اهميت بسيار داشته باشد.
گاهي با قرار دادن فلش مموري در داخل کامپيوتر و با کليک کردن برروي آيکون آن در داخل Mycomputer با پيغامهايي مثل Access Denied و يا Open With مواجه مي شويد. در چنين مواردي اگر هسته اصلي اين ويروس برروي کامپيوتر شما نباشد به راحتي مي توانيد اين ويروس را از روي فلش مموري خود پاک کنيد. براي اين کار لازم است مراحل زير را دنبال کنيد.
- MyComputer را باز مي کنيم.
- به منوي Tools رفته و Folder Options را انتخاب مي کنيم.
- به تب View رفته و Show Hidden Files and Folders را تيک ميزنيم و تيک Hide protected operating file system را بر
ميداريم.
- برروي منوي start کليک سمت راست کرده و Explorer را انتخاب مي کنيم. در پنجره Explorer قسمت سمت چپ آن فلش مموري را انتخاب مي کنيم.
- فايلهاي Autorun وRecycler را که به صورت پنهان هستند را از سمت راست داخل فلش پاک مي کنيم.
فلش مموري را از سيستم جدا کرده و دوباره به کامپيوتر متصل ميکنيم . حال به راحتي مي توان از فايلهاي فلش مموري استفاده کرد. همچنين در راستاي محافظت فلش مموري و جلوگيري از سوختن آن لازم است هنگام اتصال آن به رايانه گزينه safely remove فراموش نشود.
|
فرستنده:سروش
1393/02/09
|
***الزامات امنيتي در استفاده از نرم افزار همراه بانک***
1- جهت دريافت نرمافزار همراه بانک، صرفا از منابع مورد تائيد بانک از جمله مراجعه به وب سايت بانکداري اينترنتي بانک استفاد گردد. همچنين به هنگام مراجعه به وب سايت فوق، حتما به وجود حرفS در انتهاي کلمه HTTPS در نوار آدرس و همچنين علامت نشانگر امنيتي (قفل) توجه نماييد. .
2- از نصب نرم افزارهاي همراه بانکي که از طريق پست الکترونيک دريافت نمودهايد، اجتناب کنيد.
3- از غيرفعال بودن سرويسهاي ارتباطي تلفن همراه خود از جمله بلوتوث (Bluetooth) و اينفرارد (Infrared) در مواقع غيرضروري اطمينان حاصل نمائيد.
4- از پاسخگويي به پيامکها و پست هاي الکترونيکي که از شما مشخصات و جزئيات اطلاعات حساب و کارت بانکي شما را درخواست مينمايد، جداً اجتناب کنيد.
5- در صورت مفقود يا سرقت شدن تلفن همراه، بايد اقدامات لازم براي تغيير شناسه و کلمه عبور خود در سامانههاي پرداخت الکترونيکي و همراه بانک صورت پذيرد.
6- به هيچ وجه کلمههاي عبور خود (رمز حساب، رمز اول و دوم کارت و رمز ورود به نرم افزار همراه بانک) را در اختيار ديگران قرار ندهيد و آنها را در فواصل زماني تغيير دهيد (حداکثر هر سه ماه).
7- پيامهاي دريافتي از طريق سامانه همراه بانک که در منوي صندوق پيامهاي برنامه قرار ميگيرند را پس از خواندن، حذف نماييد.
8- پيش از فروش يا واگذاري گوشي تلفن همراه خود، ابتدا گزينه بازگشت به تنظيمات اوليه را انتخاب نموده و پس از آن برنامه را از روي گوشي حذف نماييد. با اين کار کليه اطلاعات حساب هاي ثبت شده و نيز پيام هاي دريافتي شما بر روي گوشي از بين ميروند.
9- پيش از واگذاري سيم کارت خود، چنانچه سيم کارت ديگري را جايگزين نمينماييد بايد حساب ها و سرويسهاي يک طرفه ثبت نامي خود را حذف نماييد.
10- در صورتي که مايل باشيد از سيم کارت ديگري در گوشي تلفن همراه خود استفاده نماييد پس از تعويض سيم کارت، ابتدا گزينه بازگشت به تنظيمات اوليه را انتخاب نموده و پس از آن با استفاده از گزينههاي انتقال حساب ها به سيم کارت فعلي، ثبت نام حسابها و سرويس هاي يک طرفه خود را به سيم کارت جديد انتقال دهيد.
11- در زمان نصب نسخه جديد نرم افزار همراه بانک، ابتدا نسخه قبلي را از گوشي خود حذف نموده و آن نسخه جديد را نصب نماييد.
12- هرگز نبايد کلمه عبور بر روي دستگاه به صورت ذخيره شده نگهداري شود و همواره بايد کلمه عبور را جهت هر بار ورود به نرمافزار همراه بانک تايپ نمود.
13- استفاده از PIN جهت قفل نمودن گوشي موکداً توصيه ميگردد.
14- گوشي تلفن همراه خود را طوري تنظيم نماييد که در فواصل زماني کوتاه و در صورت عدم استفاده قفل گردد.
15- همواره هنگام استفاده از همراه بانک، سرويس Wi-Fi را غير فعال نماييد و به اينترنت بيسيم متصل نشويد.
16- تغييرات در عملکرد تلفن همراه خود را هميشه رصد کنيد. چنانچه نرمافزاري نصب کرديد و پس از آن دستگاه در پاسخ به دستورات شما کند عمل ميکند يا باتري گوشي شما سريع تر از قبل تخليه ميگردد، اين ميتواند نشانهاي مبني بر وجود کدهاي مخرب در دستگاه شما باشد. لذا تا زماني که به نمايندگي مربوطه جهت اطمينان و احياناً رفع مشکل مراجعه نکرده ايد به همراه بانک متصل نشويد.
17- برخي از دستگاه هاي تلفن همراه نظير iPhone و iPad و blackberry و ... روي سيستم عاملهاي خود اين امکان را به وجود آوردهاند که در صورت مفقود شدن، اطلاعات روي دستگاه را از راه دور پاک نمود و تنظيمات را به حالت تنظيمات کارخانه (factory state) برگرداند.
18- تلفن همراه خود را به نرم افزارهاي امنيتي مانند فايروال يا نرم افزار ضدهک و آنتي ويروس مجهز نماييد.
19- از به اشتراک گذاشتن اطلاعات شناسايي و شخصي خود در وب سايت هاي اجتماعي از جمله Facebook، Twitter و .... اکيدا خودداري نماييد.
20- هرگز اطلاعات مهم خود مانند شماره حساب، رمزها، تاريخ تولد و غيره را از طريق پيام کوتاه ارسال نکنيد.
21- قبل از اين که تلفن همراه خود را در اختيار ديگران قرار دهيد يا آن را بفروشيد، تمام اطلاعات شخصي و رمز و کدهاي حساب بانکي خود را از حافظه آن پاک نماييد.
22- شماره سريال پانزده رقمي مربوط به کد گوشي تلفن همراه (International Mobile Equipment Identity) يا (IMEI) خود را جهت رديابي گوشي در صورت مفقود شدن از طريق مراجع قانوني، يادداشت و نگهداري نماييد. (از طريق وارد نمودن کد #06#* در گوشي تلفن همراه قابل مشاهده مي باشد.)
23- از باز نمودن فايلهاي پيوست ايميلهاي خود از طريق تلفن همراه اکيداً اجتناب نماييد.
|