نظرات ارسالی
|
فرستنده:سروش
1393/08/06
|
**رمزهاي عبور خود را مديريت کنيد**
اگر قادر به حفظ کردن رمزهاي عبور خود نيستيد، وظيفه مراقبت از رمزهاي عبور خود را به نرم افزار mSecure واگذار کنيد.
اگر به دنبال يک نرم افزار کاربردي براي سپردن مديريت رمزهاي عبور خود هستيد، حتما نرم افزار mSecure v را دانلود کنيد. ممکن است شما داراي حساب هاي بانکي متعدد يا حساب هاي کاربري مختلف در سايت ها باشيد. شايد اين فراواني حساب کاربري سبب شود شما رمزهاي عبور خود را فراموش کنيد، ولي مي توانيد با سپردن رمزهاي عبور خود به نرم افزار معرفي شده خيال خود را از امنيت و حفظ اطلاعات آن راحت کنيد. در ضمن نگران امنيت رمزهاي عبور خود نباشيد، زيرا مي توانيد بر روي نرم افزار پسورد قرار دهيد تا در صورت ورود به آن فقط خودتان قادر به استفاده از برنامه باشيد. از ويژگي هاي نرم افزار مي توان به مواردي چون: قابليت قراردادن قفل خودکار، امکان دسته بندي رمزهاي عبور، امکان به اشتراک گذاري رمزهاي عبور به وسيله پيامک يا ايميل و ... اشاره کرد.
|
فرستنده:سروش
1393/07/23
|
** سرعت راه رفتن خود را %25 افزايش دهيد.**
فرم راه رفتن افراد تا حد زيادي نمايانگرحد اعتماد به نفس آنهاست
کساني که اعتماد به نفس ندارند، بسيار آرام و شل حرکت مي کنند و تا حدي پاي خود را بر زمين مي کشند، که اين کار براي جلب توجه ديگران است و از احساس ناتواني و شکست خوردگي ناشي مي شود.
هنگام راه رفتن، پا را از زمين بلند کنيد و سرعت راه رفتن خود را تا %25 افزايش دهيد.
شما هر کسي را که در خيابان ببينيد که اينگونه راه مي رود، ناخودآگاه احساس مي کنيد: چه اعتماد به نفسي دارد! چه هدف دار است! و....
اما هر کسي را ببينيد که شل و ول و کشان کشان راه مي رود، ، ناخودآگاه حس مي کنيد: چه بي انگيزه! چه بي هدف! چه بي اعتماد به نفس! و....
حواستان باشد که سرعت و فرم راه رفتنتان را براي افزايش اعتمد به نفس، براي خودتان، تغيير دهيد نه براي اينکه مردم درباره شما حرفهاي قشنگ و خوب بزنند.
چندين و چند بار تاکيد کردم و باز هم تاکيد مي کنم براي جلب توجه ديگران، کاري را کردن خودشکني محض است و کاملا دور از اعتماد به نفس است.
پس سرعت راه رفتن خود را %25 افزايش دهيد و مانند همه کساني که اعتماد به نفس دارند، راه برويد.
از وسط پياده رو راه برويد:
وقتي پياده رو شلوغ نيست و فضاي کافي براي عبور هست، از وسط پياده رو راه برويد.
آيا شما هم از کساني هستيد که منتهااليه سمت راست پياده رو را براي گذر انتخاب مي کنيد؟ آيا شانه شما هنگام راه رفتن در پياده رو، با ديوار برخورد مي کند؟... اگر چنين است، از اعتماد به نفس لازم برخوردار نيستيد. روش خود را عوض کنيد. از وسط پياده رو راه برويد.
|
فرستنده:سروش
1393/07/23
|
چگونه از خريد گوشيهاي سرقتي اجتناب کنيم؟
خريد گوشي کارکرده و دستدوم ايده بسيار خوبي است! يک راهکار اقتصادي مناسب و البته مفيد براي افرادي که به دنبال محصولات روز بازار نبوده و يا به هر دليلي توانايي خريد محصولات نو و آکبند را ندارند. اما در اين ميان نکتهاي مهم وجود دارد و آن حضور گوشيهاي دزدي و يا سرقتي در بازار است. تنها در يک سال گذشته سارقان حدود 3.1 ميليون دستگاه تلفن همراه هوشمند را به سرقت برده و به فروش رساندهاند! طبيعي است که به هيچ وجه دوست نداريد صاحب يکي از اين اسمارت فونهاي هوشمند شويد.
در اينجا سعي ميکنيم راههايي که از طريق آن ميتوانيد گوشيهاي سرقتي را شناسايي کنيد، بيان کنيم.
فروشنده خود را کامل شناسايي کنيد.
ابتدا سعي کنيد خريد اين گوشيهاي کار کرده را از محلهاي معتبر و يا افراد مطمئن انجام دهيد. شرکتها و يا سايتهايي هستند که اين محصولات را در سايت خود براي فروش قرار ميدهند و شما در صورت بروز هر مشکلي ميتوانيد از همان محيط جهت پيگيري اقدام کنيد. سايتهايي همانند eBay ،Amazon ،Craigslist ،Swappa ،Glyde و … نمونه سايتهاي معتبر خارجي هستند که اجناس کار کرده و دستدوم را براي فروش در اختيار افراد قرار ميدهند. با جست و جو در اينترنت ميتوانيد نمونههاي داخلي زيادي جهت اين امور پيدا کنيد.
البته بايد به موضوع ديگري نيز توجه کنيد، برخي از سايتهاي فروش اجناس دست دوم، قيمتهايي را براي محصولاتشان بر ميگزينند که بسيار وسوسه انگيز بوده و شائبه دزدي بودن آن را نيز تقويت ميکند. به طور مثال، از سايتهاي خارجي که مثال زديم، آمازون و Ebay بسيار معتبر بوده و فروشنده محصولات مشخص هستند و شما ميتوانيد بهراحتي پروفايل شخصي آن را بررسي کنيد. دو سايت Swappa و Glyde نيز ديگر منابع معتبر خريد و فروش گوشيهاي کارکرده هستند که سياستهاي خاصي را جهت حفاظت از خريد اين محصولات در پيش گرفتهاند.
شماره را چک کنيد
اگر سايتها را نيز فراموش کنيم، راههاي ديگري هست که بتوان جنس مورد نظر شما را کمي بيشتر بررسي کرد.
رنگ، شماره صحيح مدل محصول و ظرفيت حافظه داخلي محصول از ويژگيهايي است که هميشه بر روي جعبه يا خود گوشي حک ميشوند! اين چند مورد را ميتوان به عنوان توصيف کوتاه از کليت جنس مورد نظر دانست و ابتدا آن را با دقت بررسي کرد. هميشه سعي کنيد يک عکس از گوشي مورد نظر را از قبل تهيه کنيد، منظور ما عکسي که به صورت رسمي از گوشي منتشر ميشود نيست تا اگر محصول مورد نظر را از قبل نديدهايد، حداقل خيالتان از انتخاب درست راحت شود. اگر ميتوانيد قبل از خريد جنس دست دوم، با فروشنده به طور مستقيم ارتباط برقرار کنيد، حتما از او بخواهيد تا از محصولي که براي فروش قرار داده است عکسهايي تهيه کرده و براي شما ارسال کند. همچنان شما ميتوانيد در مورد شماره سريال گوشي و يا شماره (IMEI (International Mobile Station Equipment Identity از فروشنده خود اطلاع حاصل کنيد. اگر فروشنده شما از در اختيار دادن اين اطلاعات طفره رفت، اين ميتواند به عنوان يک پرچم قرمز براي خريد شما باشد!
اما اگر قصد خريد محصولات کمپاني اپل را داريد، اين شرکت از سرويسي به نام iCloud.com بهره ميبرد که از طريق آن ميتوانيد وضعيت لاک يا آنلاک بودن محصول خود را چک کرده و مطمئن شويد که گجت خريداري شده شما، اصل بوده و تقلبي نيست.
با ورود IMEI يا سريال نامبر محصول خود، شما ميتوانيد به راحتي اطلاعات مورد نظرتان را ببينيد. همچنين از اين طريق ميتوانيد از ويژگي Activitation Lock آيفون نيز به درستي استفاده کنيد. اين سرويس به شما کمک ميکند تا از ميزان زمان باقي مانده ضمانت دستگاه خود نيز مطلع شويد.
Carriers و Swappa به شما اجازه ميدهند تا قبل از خريد جنس کارکرده خود، IMEI آن را چک کنيد. البته وبسايت Glyde اين قابليت را در اختيار خريداران اين محصولات دست دوم قرار نميدهد و افراد بايد خود با هماهنگي فروشنده صحت اين امر را بررسي کنند.
از شرايط پرداخت و بازگشت محصول نيز مطلع شويد
هنگامي که جنس مورد نظر خود را پيدا کرديد، طبيعتا زمان تسويه حساب فرا رسيده است. معمولا اکثر وبسايتها قبل از خريد و فروش وجهي را دريافت نميکنند، هر چند سايتهايي نيز وجود دارند که ابتدا از شما ميخواهند تا وجهي را به حساب آنها واريز کنيد. پس قبل از هر انتخابي، سياستهاي کلي اين وبسايتها را بررسي کنيد.
اگر تصميم به خريد گرفتيد، با فروشنده تماس گرفته و در يک محيط عمومي مرتبط قرار ديدار بگذاريد تا بتوانيد در چنين محلي هم گوشي را مورد بررسي قرار داده و هم با خيال راحتتري اين خريد را انجام دهيد. سعي کنيد تا قبل از پرداخت هر وجهي، IMEI و يا ESN گوشي را چک کرده و سريال نامبر حک شده پشت محصول را با همان سريال درج شده بر روي جعبه مطابقت دهيد (ميتوانيد با تايپ #06#* به راحتي IMEI را مشاهده کنيد). توجه داشته باشيد برخي افراد از جعبه گوشي ديگري براي محصول دزدي خود استفاده ميکنند. پس تنها به شکل و ظاهر جعبه اکتفا نکرده و حتما عمليات تطابق شماره سريال را انجام دهيد.
معمولا گوشيهاي سرقتي و يا دزدي، جعبه و متعلقات نداشته و فروشنده به بهانه گم شدن اين متعلقات در اسباب کشي و يا اتفاقاتي مشابه، اين موضوع را توجيه ميکند. پس حتما حواس خود را جمع کنيد. افرادي که اين نوع محصولات را به فروش ميرسانند معمولا به صورت تک فروشي جلوي درب پاساژها تجمع ميکنند، پس هيچگاه محصول مورد نظر خود را از دستان اين چنين افرادي تهيه نکنيد.
موضوع آخر همانطور که در بالا نيز گفته شد، قيمت اين چنين دستگاههايي است. اگر ديديد که گوشي يا گجت مورد نظر شما، با قيمتي بسيار پايينتر از بازار و نمونههاي مشابه به فروش ميرسد، حتما کمي بيشتر فکر کنيد؛ هيچ ارزاني بيحکمت نيست!
|
فرستنده:سروش
1393/07/23
|
فيسبوک رسما مالک WhatsApp شد!
بالاخره بعد از حرف و حديثهاي فراوان و شايعاتي که هفتهها از گوشه و کنار ميشنيديم امروز فيسبوک، اين غول دنياي شبکههاي اجتماعي، سند مالکيت پيامرسان پرطرفدار تلفنهاي هوشمند يعني Whatsapp را به نام خود زد.
فيسبوک در بيستم ماه فوريه با پيشنهاد نجومي 19 ميليارد دلاري خود که همه را شگفتزده کرد توانست واتس اپ را خريداري کند و حالا ديگر رسما اين پيامرسان بخشي از فيسبوک به حساب ميآيد.
هنوز مشخص نيست که فيسبوک چه برنامهاي براي واتس اپ در نظر گرفته است و قصد ايجاد چه تغييراتي در آن را دارد ولي شرکت به مشترکان اين نرمافزار قول داده است تا پاي تبليغات را به ميان گفتگوي آنها باز نکند.
در حال حاضر تمامي اقدامات قانوني براي انتقال مالکيت واتس اپ به پايان رسيده است و پس از صدور رأي مثبت از سوي کميسيون اروپا، مراجع قانوني آمريکا به سرعت کارها را انجام دادند.
قرار است تا واتس اپ به شکل کنوني به فعاليت خود به صورت مستقل از فيسبوک ادامه دهد تا شايد در آينده فيسبوک برنامههاي ديگري براي آن در نظر بگيرد |
فرستنده:Mhosein Mir
1393/07/19
|
پنج چیز است که نمی توان آنها را باز گرداند:
۱. سنگ ................... پس از پرتاب شدن"
۲. حرف ................... پس از گفتن"
۳. موقعیت ............... پس از پایان یافتن"
۴. زمان ................... پس از گذشتن"
۵. دل ......................پس از شکستن"
هرگز به کسی حسادت نکن بخاطر نعمتی که خدا به او داده ...
زیرا تو نمیدانی خداوند چه چیزی را از او گرفته است ...
و غمگین مباش وقتی خداوند چیزی را از تو گرفت ...
زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را عوض آن به تو خواهد داد .
همیشه شاکر باش و بگو ...
شكر |
فرستنده:سروش
1393/07/14
|
آيا ميدانستيد صفحه آبي مرگ ويندوز شما به عللي رخ ميدهد؟
/span>؛ Blue Screen of Death، صفحه "آبي مرگ” يا همان خطاي صفحه آبي يکي از رايجترين خطاهاي سيستمعامل ويندوز است. اين خطاي ويندوزي به دلايل مختلفي ممکن است روي دهد.
اختلال سختافزاري
اولين علت و مهمترين عاملي که باعث قفل و مرگ ويندوز ميشود تصادم سختافزاري است. هر قطعه سختافزاري براي ارتباط با سختافزارهاي ديگر، از کانال درخواست وقفه (IRQ) استفاده ميکند و براي هر قطعه بايد يک IRQ تخصيص داده شود. براي اين که دريابيد سيستم دچار تصادم سختافزاري شده است به DeviceManger مراجعه کنيد.
معمولا سختافزارهايي که اين مشکل را دارند، با علامت تعجب زرد رنگ مشخص ميشوند که در اين صورت ميتوانيد با انتخاب Properties سختافزار مربوطه، يک IRQ جديد به آن اختصاص داده و مشکل را برطرف کنيد.
خرابي رم
RAMها هم ميتوانند باعث ايجاد اين مشکل شوند که معمولا با Exception Fatal Error مشخص ميشود. نکته مهم اين است که Fatal Error فقط در مواقعي که مشکل جدي سختافزاري وجود دارد مشاهده ميشود. در مورد رم، Fatal Error ممکن است در اثر عدم همخواني ماژولهاي نصب شده يا تراشههاي آنها به وجود آيد. لازم است بدانيد که رمهاي جديد به دو دسته تقسيم ميشوند: ECC و غير ECC که بهتر است اين دو نوع در يک سيستم استفاده نشود.
تنظيمات BIOS
يکي از تراشههاي مهم ماردبورد BIOS نام دارد که ميتوانيد با فشار دادن کليد Del يا F2 هنگام روشن کردن کامپيوتر، وارد تنظيمات آن شويد. يکي از مشکلات معمول در آن CAS Legacy است. تنظيمات نادرست در BIOS باعث ايجاد صفحه آبي ميشود. به خاطر داشته باشيد که ويندوز بهتر از BIOS ميتواند IRQها را بين سختافزارها تقسيم کند. پس بهتر است در تنظيمات BIOS براي تخصيص (IRQ) گزينه Auto را انتخاب کنيم.
هاردديسکها
يکي ديگر از دلايل ايجاد صفحه آبي به مشکلات نرمافزاري و سختافزاري هاردديسک مربوط ميشود. ابتدا از سلامت سختافزاري هاردديسکت و تميزي اتصالات سوکت آن مطمئن شويد. سپس با Defrag و يا فرمت کردن هاردديسک، مشکلات احتمالي آن را برطرف کنيد.
ويروسها
ويروسها هم با ايجاد اختلال در رابط سختافزار و نرمافزار عامل بزرگي در اين مورد به حساب ميآيند. اگر با اينترنت سر و کار داريد حتما سعي کنيد از يک آنتيويروس مناسب و بهروز شده استفاده کنيد.
نرمافزارها
نصب بيش از حد نرمافزارهاي غير کاربردي و همچنين عدم نصب صحيح نرمافزارها ميتواند در برخي موارد باعث بروز خطاي صفحه آبي گردد. بالاخص از کاربرد نرمافزارهايي که موجب افزايش سرعت و به اصطلاح اورکلاک شدن سختافزار ميشود، پرهيز کنيد.
گرماي بيش از حد
گرم شدن بيش از حد قطعات کامپيوتر علاوه بر آسيبرساني به سختافزارها، عمر آنها را نيز کوتاه ميکند و حتي تاثير منفي روي نرمافزارهاي در حال اجرا خصوصا Kernel ميگذارد. براي حل اين مشکل سعي کنيد هميشه فضاي داخل کيس را خنک نگه داريد.
مشکلات منبع تغذيه
مشکلات منبع تغذيه را جدي بگيريد چرا که گاهي مجبور ميشويد کل سيستم را عوض کنيد. اگر به طول عمر و کارايي سيستم خود اهميت ميدهيد حتما سعي کنيد يک محافظ براي آن تهيه کنيد. منبع تغذيه به دليل ارتباط مداوم با نوسانات برق، گرماي توليدي و موارد ديگر، يکي از قطعات پر استهلاک دستگاه است و بنابراين اغلب مشکلاتي که پس از يکي دو سال بروز ميکنند، به دليل ايرادهاي اين بخش هستند. ضمن اين که گاهي اين ايرادها بهطور ناگهاني بروز ميکنند.
|
فرستنده:علي درست كار
1393/07/09
|
ﺭﻭﺯﮔﺎﺭﯼ ﭘﺎﺩﺷﺎﻩ ﻭ ﻭﺯﻳﺮﯼ ﺑﻮﺩﻧﺪ،
ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﺪﺕ ﻭﺯﻳﺮ ﻫﻤﺮﺍﻩ، ﭘﺎﺩﺷﺎﻩ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻫﺮ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﺧﻴﺮ ﻳﺎ ﺷﺮﯼ ﻛﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﺎﺩﺷﺎﻩ ﻣﻴﺎﻓﺘﺎﺩ ﻭﺯﻳﺮ ﺧﻄﺎﺏ ﺑﻪ پاﺩﺷﺎﻩ ﻣﻴﮕﻔﺖ:
ﺣﺘﻤﺎ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ !..
ﺗﺎ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺭﻭﺯﯼ ﭘﺎﺩﺷﺎﻩ ﺩﺳﺘﺶ ﺭﺍ ﺑﺎ چاﻗﻮﺑﺮﻳﺪ،
ﻭ ﻭﺯﻳﺮ ﻣﺜﻞ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﮔﻔﺖ : ﺑﺮﻳﺪﻩ ﺷﺪﻥ ﺩﺳﺘﺖ ﺣﻜﻤﺘﯽ ﺩﺍﺭﺩ !
ﭘﺎﺩﺷﺎﻩ ﺍﻳﻦ ﺑﺎﺭ ﻋﺼﺒﺎﻧﯽ ﺷﺪ، ﻭ ﺑﺎ ﺗﻨﺪﯼ ﺑﺎ ﻭﺯﻳﺮ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ ﻛﺮﺩ،
ﻭ ﺍﻭ ﺑﻪ ﺣﻜﻤﺖ ﺍﻳﻦ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﺑﺎﻭﺭ ﻧﺪﺍﺷﺖ ﻭ ﻭﺯﻳﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ .
ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻧ ﺮﻭﺯ ﻃﺒﻖ ﻋﺎﺩﺕ ﺑﻪ ﺷﻜﺎﺭ ﺭﻓﺖ،
ﻭﻟﯽ ! ﺍﻳﻨﺒﺎﺭ ﺑﺪﻭﻥ ﻭﺯﻳﺮ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺷﻜﺎﺭ ﺑﻮﺩ، ﻛﻪ ﻋﺪﻩ ﺍﯼ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﺑﻮﻣﯽ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺘﻨﺪ ﻭ ﺧﻮﺍﺳﺘﻦ ﭘﺎﺩﺷﺎﻩ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﺪﺍﻳﺎﻧﺸﺎﻥ ﻗﺮﺑﺎﻧﯽ ﻛﻨﻨﺪ !
ﻭﻟﯽ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻗﺮﺑﺎﻧﯽ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺷﺪﻥ! ﺩﺳﺖ پاﺩﺷﺎﻩ ﺯﺧﻤﯽ ﺍﺳﺖ ! ﻭﺁﻧﺎﻥ ﺗﻨﻬﺎ ﻗﺮﺑﺎﻧﯽ ﺳﺎﻟﻢ ﻭ ﺑﺪﻭﻥ ﻧﻘﺺ ﻣﻴﺨﻮﺍﺳﺘﻦ. ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻫﻤﻴﻦ پاﺩﺷﺎﻩ ﺭﺍ ﺁﺯﺍﺩ ﻛﺮﺩﻥ !
ﭘﺎﺩﺷﺎﻩ ﺑﻪ ﻗﺼﺮ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﻭ ﺑﻴﺶ ﻭﺯﻳﺮ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﺭﻓﺖ !
ﻭ ﻗﻀﻴﻪ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻭ ﻧﻘﻞ ﻛﺮﺩ : ﻭ ﮔﻔﺖ: ﺣﻜﻤﺖ ﺑﺮﻳﺪﻩ ﺷﺪﻥ ﺩﺳﺘﻢ ﺭﺍ ﻓﻬﻤﻴﺪﻡ !
ﻭﻟﯽ: ﺣﻜﻤﺖ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﺭﻓﺘﻦ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻧﻔﻬﻤﻴﺪﻡ !
ﻭﺯﻳﺮ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ: ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﻧﺒﻮﺩﻡ ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎ ﺗﻮ ﺑﻪ ﺷﻜﺎﺭ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﻡ، ﻭ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺳﺎﻟﻢ ﺑﻮﺩﻡ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺷﻤﺎ ﺣﺘﻤﺎ ﻗﺮﺑﺎﻧﯽ ﻣﻴﺸﺪﻡ !
" تو این دنیا هیچ اتفاقی بی حکمت نیست "
|
فرستنده:علي _درست كار
1393/07/09
|
داستان کوتاه:
زن نیازمندی وارد خواربار فروشی محله شد و با خجالت از صاحب مغازه خواست تا كمی خواربار به او بدهد. به نرمي گفت كه شوهرش بيمار است و نمي تواند كار كند و بچه هایش بي غذا مانده اند.
صاحب مغازه با بي اعتنائي نيم نگاهي انداخت و محلش نگذاشت و با حالت بدي سعي كرد او را بيرون كند. زن نيازمند در حالي كه اصرار مي كرد گفت: آقا... شما را به خدا قسم مي دهم به محض اينكه بتوانم پولتان را مي آورم. فروشنده اما گفت كه نسيه نمي دهد.
مشتري ديگري كه كنار پيشخوان ايستاده بود و گفت و گوي آن دو را مي شنيد به مغازه دار گفت: ببين اين خانم چه مي خواهد ... خريد اين خانم با من. خوارو بار فروش گفت: لازم نيست، خودم مي دهم. ليست خريدت كو؟ زن هم گفت: بفرما اينجاست. مغازه دار بدجنس گفت: ليستت را بگذار روي ترازو، به اندازه وزنش هرچه خواستي ببر!
زن بیچاره با خجالت يك لحظه مكث كرد از كيفش تكه كاغذی درآورد و چيزی رويش نوشت و آن را روی كفه ترازو گذاشت. مغازه دار و مشتری با تعجب ديدند كه كفه ترازو پائين رفت! مغازه دار با ناباوري شروع به گذاشتن جنس در كفه ديگر ترازو كرد، كفه ترازو برابر نشد. آن قدر چيز گذاشت تا بالاخره كفه ها برابر شدند. او که تا آن لحظه به کاغذ توجه نکرده بود آن را برداشت تا ببیند روي آن چه نوشته است. كاغذ، ليست خريد نبود، دعاي زن بود كه نوشته بود:
"اي خداي عزيزم، تو از نياز من باخبري، خودت آن را برآورده كن" |
فرستنده:سروش
1393/07/09
|
چگونه رمز عبور فراموش شده خود را در مرورگر کامپيوتر بيابيم؟
پيش از اينکه روي لينک ?Forgot password کليک کنيد، چند لحظه صبر نماييد، شايد بتوانيد پسوورد فراموش کرده خود را جايي در مرورگرتان بيابيد. در مطلب مفيد زير ميبينيد که چطور ميتوانيد در صورت فعال بودن ويژگي Password Management در مرورگرتان، پسوورد از ياد رفته را پيش از آنکه وارد فرايند اعصاب خرد کن تعويض پسوورد شويد، پيدا کنيد.
گوگل کروم
در اين مرورگر به بخش تنظيمات برويد و Show advanced settings را کليک کنيد. Manage passwords را انتخاب کرده و در فهرست به نمايش در آمده به دنيال URLي باشيد که ميخواهيد پسووردش را ببينيد، سپس روي Show کليک کنيد. البته کروم پيش از آنکه پسوورد را به شما نشان دهد، نام کاربري ويندوز را ميخواهد.
فايرفاکس
در فايرفاکس به Options برويد و بخش Security را انتخاب کرده و روي دکمه Saved Passwords کليک کنيد. در فهرست به نمايش درآمده به دنبال پسوورد خود باشيد و با کليک بر روي Show Passwords اطلاعات لازم را دريافت کنيد. البته به خاطر داشته باشيد، هر فرد ديگري که از سيستم شما استفاده ميکند، ميتواند اين کار را براحتي انجام دهد.
اينترنت اکسپلورر
براي يافتن پسووردهاي فراموش شده در اينترنت اکسپلورر به کنترل پنل برويد و Credential Manager را جستجو کنيد، سپس روي Manage Web Credentials کليک کنيد. در فهرست به نمايش آمده روي Show کليک کنيد. مرورگر از شما نام کاربري ويندوز را ميخواهد و اگر بتوانيد هويت خود را ثابت کنيد، پسوورد برايتان به نمايش در ميآيد.
سافاري
در منوي اين مرورگر Preferences را انتخاب کنيد و به تب Passwords برويد. ميتوانيد در فهرست به نماش آمده پايين بيآييد يا اينکه به دنبال آيتم مورد نظر خود از طريق نوار جستجو باشيد. جعبه Show passwords for selected websites را تيک بزنيد و نام کاربري سيستم عاملتان را وارد کنيد. اينگونه است که اطلاعات مورد نظرتان پديدار ميشود.
|
فرستنده:سید شعبانعلی میرغیاثی
1393/06/26
|
***درس ناتمام***
علاّمه محمدتقی جعفری در مورد استادش، عارف بزرگ شیخ مرتضی طالقانی، میگوید..
به گزارش سرویس دینی جام نیوز ، علاّمه محمدتقی جعفری در مورد استادش، عارف بزرگ شیخ مرتضی طالقانی، میگوید: «در حوزه نجف حدود یك سال و نیم از محضر وی استفاده كردم. دو روز به مسافرت ابدیاش مانده بود. مثل هر روز به محضرش شتافتم. فرمود: برای چه آمدی آقا؟
عرض كردم: آمدهام كه درس بفرمایید. فرمود: آقاجان! درس تمام شد، برخیز و برو. چون دو روز به ماه محرم مانده بود، عرض كردم: آقا! هنوز دو روز به محرم مانده است. فرمود: آقاجان به شما میگویم درس تمام شد، من مسافرم.» خر طالقان رفته پالانش مانده، روح رفته جسدش مانده.» این جمله را به پایان رساند و بعد كلمه «لا اله الّا اللّه» را تكرار كرد و اشك از چشمانش سرازیر شد.
در این هنگام متوجّه شدم شیخ از سفر ابدی خویش خبر میدهد. و این در حالی بود كه هیچ گونه نشانی از كسالت و ناخوشی نداشت.
عرض كردم: آقا! حالا یك چیزی بفرمایید تا مرخص شوم. فرمود: آقا! فهمیدی؟ متوجه شدی؟ بشنو:
تا رسد دستت به خود، شو كارگر چون فتی از كار، خواهی زد به سر
فردای آن روز در مدرسه صدر اصفهانی بودم. خبر آمد كه شیخ مرتضی طالقانی به ابدیت پیوست.»
مجله مكاتبه و اندیشه، ص 158؛ نشریه آیینه، دفتر نوزدهم، بهار 86، ص 55.
|