مروری بر زندگی شهید عنایت الله رزاقی
از جمله باقیات صالحات مردم شریف روستای ناریان ، مؤمنی فداکار و بسیجی خداخواه و مسلمانی خداجو، مجاهدی مخلص و مبارزی بی ادعا و رزمنده ای متواضع، برای خدایش بنده ای مخلص و برای پیامبر(ص) رهروی صادق و برای امامان ارادتمندی با ولایت و برای سیدالشهداء خادمی رهنورد و برای حضرت روح الله(ره) مقلد و مریدی راستین و شاید در یک کلمه بتوان او را رجائی شهیدان این روستا نامید. او همان شهید واصل عنایت الله رزاقی بود. پدر و مادر این شهید مرحوم عشرت الله رزاقی و مرحومه مغفوره رقیه، در زندگی پر تلاش و قانع و ساده، ولی پر مهر و محبت، زمینه پرورش فرزندانی خدوم را فراهم می کردند و می توان شهید عنایت را زرّ نابی نامید که کیمیای وجود امام خمینی (ره) در انقلاب اسلامی حقیقت و جوهرة این مرد الهی را برملا کرد.
او در تاریخ 1322 در روستای ناریان به دنیا آمد و پس از گذراندن دوران مکتب خانه و آموزش تعالیم دینی و قرآن مجید در کنار پدرو مادر، حامی و یار و کمک کار آنها بود، به زندگی و معیشت خانواده کمک می رساند و در سن 16 سالگی عازم تهران شد و در آنجا در کارخانه ای مشغول کار گردید و شبانه مراحلی از تحصیلات را طی نمود، ولی آنچه به او بها می داد تکامل عملی این شهید بود که با اتصال به محافل دینی و شرکت در هیئات مذهبی به ویژه هیأت خامس آل عبای ناریانیهای مقیم مرکز و استماع سخنان سخنرانان دینی از پختگی و کمال الهی ویژه ای برخوردار شده بود و برای همگان چهره ای دوست داشتنی و متدین و متواضع را نشان می داد که هر کسی را جذب خود می کرد.
در مجالس روضه سیدالشهداء (ع) که عاشق آن بود خدمت را افتخار خود دانسته و حتی به جفت کردن کفش عزاداران حسین افتخار می نمود. روحیة انقلابی و مراتب تقید دینی او آنچنان بود که چهره ای روحانی و معنوی از او در اذهان و خاطره ها باقی ماند و پس از شروع جنگ تحمیلی با شرکت در جنگهای نامنظم به همراه سردار شهید مصطفی چمران آخرین کلاس کمالات را پیمود. او سیزده بار به جبهه های حق علیه باطل اعزام شد و یک بار جراحت برداشت، ولی در عین حال تن زخمی او که ابزار روح بلند پروازش بود از این سیر باز ننشست و در عملیاتهای مختلف شرکت و نهایتاً در جزیره امّ الرصاص و عملیات والفجر 8 که به عنوان تخریب چی بود، شجاعانه جنگید و هستی اش را سخاوتمندانه تقدیم خدای خویش کرد و جاودانه باقی ماند و بدن مطهّرش در همان محل تا یوم النشور می ماند تا با افتخار در صف شهیدان حق محشور گردد انشاءالله.
آنـانـکـه مـریـد چـهارده معصومند همواره به جرم عاشقی محکومند
این طائفه سرنوشتشان معلوم است یـا کـشـتـه زهـرنـد و یـا مسمومند
***
نکاتی از وصیت نامه شهید عنایت الله رزاقی
تاریخ تنظیم وصیت نامه63/12/5
1- خداوندا تو را شکر می کنم از اینکه ... مرا جزو سربازان خود قرار دادی.
2- ما زنده ایم و نخواهیم گذاشت ظلم در جهان بماند .. و ابرقدرتی جرأت تجاوز به این کشور اسلامی و بلکه هر کشور مظلوم دیگر را بنماید.
3- امت عزیز و شهید پرور ایران، وقتی ما خواستیم روی پای خود بایستیم و استقلال داشته باشیم و اسلام را زنده کنیم باید صبر هرگونه رنج و سختی را داشته باشیم.
4- در موقع کمبود قناعت کنیم و با کم مصرف کردن کمبود را از بین ببریم.
5 - باید با کلیه کسانی که در مقابل اسلام قد علم کرده اند و می خواهند به انقلاب ضربه بزنند مبارزه کنیم.
6- از تمام فامیلها و آشنایان می خواهم که از حمایت امام دست برندارند.
7- از خانواده ام بخصوص همسر مهربانم می خواهم که در تربیت بچه ها کوشش بسیار به خرج دهد تا پسرانم مانند علی اکبر (ع) بشوند.
8- طوری فرزندانم را تربیت کن تا از حامیان اسلام و ولایت فقیه بشوند.
9- وصیت نامه سابقم قابل اعتبار است و خواهش می کنم مفاد آن وصیت نامه زیر نظر شیخ ابوالقاسم رزاقی اجرا شود.1
1- منظور شهید حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ ابوالقاسم رزاقی است که تا آن تاریخ به شهادت نرسیده بودند.
برگرفته از: یادنامه شهدای ناریان